Descripció


ELECTRACOMERCIAL CENTELLES S.L.U. L’Electracomercial Centelles S.L.U. és una empresa comercialitzadora de capital públic municipal propietat de l’Ajuntament de Centelles. Aquesta comercialitzadora es va fundar l’any 2001 per tal d’adaptar-se a la nova legislació de l’estat espanyol i la comunitat europea sobre el sector elèctric.

Juntament amb la distribuïdora Electradistribució Centelles S.L.U., són les continuadores de l’Electra Municipal de Centelles, fundada el 1926 a conseqüència de la cessió a l’Ajuntament de Centelles que van fer els socis de l’Electra Popular Centellense 7 anys després de la seva fundació l’any 1919.

El municipi de Centelles, tant els seus consistoris com els seus habitants, s’han sentit sempre orgullosos del seu servei elèctric municipalitzat i l’han defensat al llarg d’aquests més de 90 anys d’història, fent-lo créixer i potenciant-lo, essent conscients dels beneficis que aporta a la població, amb un subministrament elèctric de qualitat, de proximitat i que a més a més, ingressa al pressupost municipal uns recursos valuosos provinents de l’Electra.